A térburkoló kövek gyártása mellett segítséget nyújtunk a nálunk vásárolt térkövek szakszerű lerakásában. Garanciával vállaljuk udvarok, gépkocsi bejárók, parkolók, utak, járdák, kerékpárutak, terek, parkok, sétálóutcák és bármilyen terület térburkolását. A burkolandó terület típusától függetlenül a kivitelezési feladatok magában foglalják a tervezéstől az lerakás befejezéséig szükséges összes munkálatot.

  • Felmérés: Részletes szemrevételezés során meghatározzuk a területhez szükséges térkövek mennyiségét. A lerakáshoz természetesen sok más anyag és tevékenység elvégzése is szükséges lehet, mint például talaj kiegyenlítő töltőanyagok, a térköves területek melletti szegélyek, és a szegélyeket rögzítő betontámasztékok. A felmérések során a sok éves tapasztalattal rendelkező szakembereink a fenti feladatok elvégzése alapján adnak árajánlatot a lerakás elvégzésére.
  • Házhozszállítás: A kivitelezés munkaterületére a térköveket és egyéb szükséges töltőanyagokat, szegélyeket igény szerint kiszállítjuk.
  • Lerakás: A térkövek lerakásának nagyon fontos része a terület előkészítése, az alapok kellő szilárdságura történő tömörítése. Nem szakszerűen elvégzett munka esetén a térkövezet terület helyenként megsüllyedhet, éppen ezért nagyon fontos, hogy a lerakási munkát tapasztalatokkal rendelkező szakember végezze el a munkához elengedhetetlen lapvibrációs eszközök segítségével. A terület előkészítése közben már előre beillesztésre kerülnek a szegélykövek és az azokat fixen tartó betontámasztékok. A betontámaszték szerepe, hogy a térkövezett terület szélén elhelyezkedő szegélykövek elmozdulását megakadályozza. A megfelelően előkészített területre ezek után kezdődhet meg a térkövek előre leegyeztetett rakásminta alapján történő lerakása. A lerakás során a térköves területek szélei a köveket formára vágjuk, hogy a lehető legpontosabban illeszkedjenek a terület vonalvezetéséhez.
  • Utólagos munkák: A munkamenet utolsó mozzanata, hogy a térkövek lerakása után a kövek közötti légréseket megfelelő fugázó anyaggal ki kell tölteni és az egész területet az egyenletes sima felület elérése érdekében gumilapos lapvibrátorral be kell vibrálni.

A fentiek alapján elvégzett szakszerű kivitelezésnek köszönhetően a térkövezett terület sok évig tartós és esztétikus marad. Kérésre az alábbi tevékenységeket is elvégezzük:

  • A munka során kitermelt föld vagy felvert beton elszállítása