Portlandcement
Beton és habarcs készítéséhez
Családi házak építéséhez
25 kg/zsák , 64 zsák/raklap
CEM-32-5-R
2 250Ft - tól
Árazás
Típus Bruttó ár (Ft/zsák)
Zsákos szürke cement 25kg 2250

Nexe Trend CEM II/B-M (P-S) 32,5R kompozit portlandcement betonok és habarcsok készítéséhez, alacsonyabb szilárdsági osztályú vasbeton és vasbeton elemekre előírt építési feltételek mellett végzett munkákhoz. Széles körben alkalmazható, építési munkáknál, családi házak építésénél, ahol teljesen megfelel az alapok, esztrich betonok, mázak, vakolatok, habarcsok, nem teherhordó és teherhordó betonszerkezetek gyártására vonatkozó követelményeknek. 

 

CEM II/B-M(P-S) 32,5R rendeltetése az építési munkákban használt beton és habarcs előállítása, amelyek az alacsonyabb szilárdság igényű vasbeton és nem vasbeton elemek készítéséhez előírt feltételek között kerülnek felhasználásra. Családi házak építése során kiválóan megfelel az alap, a glazúra, a támasztó és nem támasztó betonkonstrukciók elkészítéséhez. Az útépítések esetében is alkalmazható a stabilizáló rétegek öntéséhez. Minimum 65% portland cement klinkert; max. 35% vegyes adalékot (tufát –P), kemence salakot (S) és kötő regulátort (természetes gipszet) tartalmaz. Az adalékanyag mennyiségének és fajtájának kombinációja lassúbb hidratációs reakciót eredményez (kevesebb hidratációs hő keletkezik), a beton előállításakor jó megmunkálhatóságot, könnyebb beépítést és magasabb vegyi ellenállást biztosít a tiszta portland cementhez képest. 

 

Termékeinket egyedi raklapokon értékesítjük, melyek betétdíja 4000 Ft/db. Betétdíjas raklapokat 3 hónapon belül 4000 Ft-ért vesszük vissza. Raklap használati díjat nem számítunk fel!